Neem contact met ons op

FOTOGRAFEN GEZOCHT

Heb jij een grote passie voor sportfotografie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding zijn wij namelijk per direct op zoek naar freelance sportfotografen. Stuur ons een email info@dijksmedia.nl met een serie foto's die jij gemaakt hebt en een lijst van jouw foto-apparatuur. 

Dijks Media is een beeldbank voor zowel professionele fotografen als serieuze amateurfotografen. Beschik jij over een archief met sportbeeld en wil je met je werk onderdeel uitmaken van Dijks Media? Stuur ons dan je gegevens en (een link naar) je portfolio. We bekijken je werk of het een mooie aanvulling is op onze beeldbank. Wij nemen altijd contact met je op nadat je je portfolio hebt ingestuurd.

KLANT WORDEN?

Klant worden bij ons? Vraag een account aan. We zullen zsm contact met u opnemen.

Account aanvragen


Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.